Venepaikkojen hakeminen

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT
  • 4 YHTEENVETO
KAUDEN 2021 VAPAANA OLEVIA VENEPAIKKOJA VOIT TIEDUSTELLA OSVIITASTA puh. 0163226800 tai info.osviitta@rovaniemi.fi

Venepaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Asiointiin ja varauksen tekemiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Venepaikan vuokra maksetaan varauksen yhteydessä verkkomaksuna.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen palveluun, henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia eikä mobiilivarmennetta tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen puolesta, olethan meihin ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi.

Voit hakea Rovaniemen kaupungin venepaikkaa valitsemalla listalta haluamasi vapaan venepaikan ja painamalla ”Ilmoittaudu”. Järjestelmä pyytää sinua tunnistautumaan tässä vaiheessa. Vahvistaaksesi hakemuksen, täydennä lomakkeella kysyttävät tiedot ja lähetä lomake. Lomakkeen lähettämisen jälkeen pääset maksamaan venepaikan vuokran Paytrailin kautta.

Jos haluamasi venepaikka on varattu, voit ilmoittautua jonoon valitsemalla varausten etusivulta ”Venepaikkojen varasijahaku” ja ilmoittautua varasijalle jonottamaan venepaikan vapautumista. Kun venepaikka vapautuu, sinulle ilmoitetaan vapautumisesta ja voit halutessasi tällöin ottaa venepaikan vastaan.

Huom. Varasijahaku on toistaiseksi pois käytöstä ohjelmassa tehtävien päivitysten takia eikä varasijoille voi tällä hetkellä ilmoittautua. Mahdollisuus ilmoittautua varasijoille otetaan mahdollisesti käyttöön vielä kesän 2021 aikana.

Mikäli haluat varata paikan yhdistyksen tai yrityksen nimissä, ota yhteyttä Osviitta asiointipisteeseen sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi tai p. 016 322 6800. Venepaikan varaaminen ja maksaminen verkkomaksuna on tällä hetkellä mahdollista vain yksityishenkilöille.

Mikäli venepaikan varustukseen kuuluu lukittu portti, avain haetaan Osviitta palvelupisteestä sen aukioloaikoina. Avainpanttimaksu suoritetaan avaimen luovutuksen yhteydessä.

Lisätietoa venepaikoista

Hae

open

Kurssit

open