Venepaikkojen hakeminen

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT
  • 4 YHTEENVETO

Rovaniemen kaupungin vuokraamat venepaikat

Hae venepaikkaa ensisijaisesti sähköisen asiointipalvelun kautta. Asiointiin ja varauksen tekemiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mikäli sopiva paikka on vapaana, maksetaan venepaikan vuokra varauksen yhteydessä verkkomaksuna. Huomioithan, että asiointipalvelussa näkyvät kokotiedot kuvaavat itse venepaikan kokoa. Paikalle suunnitellun veneen tulisi olla ainakin 10 - 20 cm pienempi, jotta vene on mahdollista ohjata sujuvasti paikkaan.

Veneilykaudelle 2024 vapautuvat venepaikat tullaan vapauttamaa toukokuussa. Venepaikkojen varasijahakua ei toistaiseksi enää tulla mahdollistamaan ja niille ketkä ovat jonossa pyritään tarjoamaan venepaikka venelykauden 2024 aikana. Uusia vapaita paikkoja tulee haettavaksi järjestelmään, mikäli venepaikkoja veneilykauden aikana vapautuu. Venepaikkojen hinnoittelu vaihtelee paikan sijainnista ja tyypistä riippuen. Venepaikkojen hinnasto (koko kausi) löytyy kaupungin nettisivuilta. Venepaikkojen hinnat päivittyvät resurssivarausjärjestelmään niin, että kauden edetessä hinnat laskevat sen mukaan, kuinka monta kuukautta veneilykautta on jäljellä. Esimerkiksi elokuusta lähtien kuluvasta veneilykaudesta jää vuokraajalle maksettavaksi puolet. Seuraavalla kaudella venepaikasta veloitetaan koko kauden vuokra.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen palveluun, henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia eikä mobiilivarmennetta tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen tai yhdistyksen puolesta, olethan meihin ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi.

Voit hakea Rovaniemen kaupungin venepaikkaa valitsemalla listalta haluamasi vapaan venepaikan ja painamalla ”Ilmoittaudu”. Järjestelmä pyytää sinua tunnistautumaan tässä vaiheessa. Vahvistaaksesi hakemuksen, täydennä lomakkeella kysyttävät tiedot ja lähetä lomake. Lomakkeen lähettämisen jälkeen pääset maksamaan venepaikan vuokran Paytrailin kautta.

Mikäli haluat varata paikan yhdistyksen tai yrityksen nimissä, ota yhteyttä Osviitta asiointipisteeseen sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi tai p. 016 322 6800. Venepaikan varaaminen ja maksaminen verkkomaksuna on tällä hetkellä mahdollista vain yksityishenkilöille.

Mikäli venepaikan varustukseen kuuluu lukittu portti, avain haetaan Osviitta palvelupisteestä sen aukioloaikoina. Avainpanttimaksu suoritetaan avaimen luovutuksen yhteydessä.


Lisätietoa venepaikoista

Venepaikkoje hinnasto:

https://www.rovaniemi.fi/loader.aspx?id=1352627c-6e05-4007-9b14-82e6a1d4d54d

Hae

open

Kurssit

open