Venepaikkojen hakeminen

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT
  • 4 YHTEENVETO

Venepaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Asiointiin ja varauksen tekemiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.


Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta sähköiseen palveluun, henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, niin olethan meihin ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi.


Voit hakea Rovaniemen kaupungin venepaikkaa valitsemalla listalta haluamasi venepaikan ja painamalla ”Ilmoittaudu”. Vahvistaaksesi hakemuksen, täydennä lomakkeella kysyttävät tiedot ja lähetä lomake. Varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi.


Jos haluamasi venepaikka on varattu, voit ilmoittautua jonoon valitsemalla varausten etusivulta ”Venepaikkojen varasijahaku” ja ilmoittautua varasijalle jonottamaan venepaikan vapautumista. Kun venepaikka vapautuu, sinulle ilmoitetaan vapautumisesta ja voit halutessasi tällöin ottaa venepaikan vastaan.

Huom. Varasijahaku on toistaiseksi pois käytöstä ohjelmassa tehtävien päivitysten takia eikä varasijoille voi tällä hetkellä ilmoittautua. Mahdollisuus ilmoittautua varasijoille otetaan mahdollisesti käyttöön kesäkuun aikana.


Mikäli haluat varata paikan yhdistyksen tai yrityksen nimissä, voit tehdä varauksen ensin yksityishenkilönä, jonka jälkeen ota yhteyttä Osviitta palvelupisteeseen, jos laskutustiedot vaativat muutosta sähköpostitse info.osviitta@rovaniemi.fi tai p. 016 322 6800


Venepaikka laskutetaan jälkikäteen.


Mikäli venepaikan varustukseen kuuluu lukittu portti, avain haetaan Osviitta palvelupisteestä sen aukioloaikoina. Avainpanttimaksu suoritetaan avaimen luovutuksen yhteydessä.


Lisätietoja Rovaniemen kaupungin venepaikoista ja hinnasto

Hae

open

Kurssit

open